Hej hej!
Äter ni mycket rött kött?
Enligt livsmedelsverket skall vio inte äta mer än
ca 500g/vecka av rött kött (även charkuterier)
för att undvika tjock och ändtarmscancer.
Här hemma har vi på senaste halvåret tänkt mer och mer
på vad vi stoppar i oss.
Vi äter bl.a. mycket mer fisk
och mycket mer kyckling, just för att
- Stora hälsofördelar i jämförelse med det röda köttet.
- Fettsnålt och rikt på kraftfulla proteiner.
- Den har mindre inverkan på klimatet än importerad kyckling.
Varför väljer jag kyckling från
Gula pippin?
Gula pippin är en kvalitetsmärkning för djurvälfärd och livsmedelssäkerhet
som
garanterar att kycklingen och kalkonen är svensk – från kläckning till
butik.
Vill du ha kyckling och kalkon som är godare, smartare och nyttigare?
Kolla efter den Gula Pippin när du handlar.
Då vet du att den är totally
made in Sweden!
Vad äter ni mest av hemma?
Hälsningar Helena
Sponsrat inlägg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar