tisdag 7 oktober 2014

Wishes


Som jag sagt tidigare så ska jag åka bort en helg
om några veckor.

Har börjat kolla igenom min garderob,
och hoppas att jag kan använda något där.
Men det konstiga är att man aldrig hittar något där.
Satt därför och kollade in
Boozt idag, för de har en massa fina rabatter igen.
Satte ihop
en resegarderob som jag skulle kunna tänka mig om jag fick önska fritt.

Så här ser den ut.




Det här tänker jag att jag skulle klara mig på en helg.
Vill ni kolla in något plagg, kommer ni till direktsidan om ni väljer siffran
som motsvarar bilden.


Inser att min kassa  inte hänger med i mina önskningar,
men något nytt kanske kan få följa med på min resa.
Får se vad jag kan hitta, för på den här listan kan jag bara säga att jag vill ha allt.

Brukar ni ha dåligt med kläder när ni ska resa bort?

Hade ni någon favorit från min lista?

Kram Helena

20 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Vad mycket snyggt! Jag hade kunnat handla allt efter din lista rakt av! Om jag också hade mer pengar... Skulle vara extra i lönekuvertet så här på hösten. Hoppas du hittar nåt snyggt till din resa, kram Suss

Anonym sa...

Du har en fantastiks blogg, är glad att jag hittat den och kikar in flera gånger varje dag. Vad jag reflekterat över, och det gäller inte bara din blogg är att det hela tiden ska köpas nytt. Visst att du/ni har mode och inredning som ett stort intresse. Ofta kan det visas samma saker på fler bloggar. Exempelvis nu på hösten är det mycket barbourjackor, hunter stövlar och den fina weekendväskan du visade häromdagen har jag också sett på andra bloggar. Jag som sjuksköterska och tvåbarnsmamma har inte råd till ens en bråkdel av allt fint som visas. Nu är jag inte i behov av allt det där, men det finns ju andra som är mer lättpåverkade och har svårt att stå emot och köper trots att ekonomin inte tillåter. Idag är det ju lätt att låna pengar snabbt också. Oj, detta blev lite långt men är intresserad av hur du och ni andra som läser här ser på detta med allkonsumtion. Kramar från Umeå

Jämtlandshanna sa...

Så mycket fint! Tänk vilken lycka om man fick x antal tusen att shoppa kläder för och kunde gå lite crazy bananas. Det hade varit en dröm! :)
Kram

Villa Ryttarängen sa...

Mycket fint där på önskelistan. ärliga kulörer eller färger som passar bra tillsammans. Kraaam Pia

Sabelhagens Olivlund sa...

Wow, vilken härlig weekendgardeob du satt ihop! Koftan blev jag extra sugen på och toppen kollade jag på i svart här om dagen:)
Ha en fin kväll
Kram Maria

Home2tiny sa...

Så mycket snyggt som gärna hade fått flytta hem till mig. Idag har jag i alla fall blivit med mysbyxor o är bara ett klick bort från en weekendbag, vi får väl se:):). Kramisar Tina

Helens Universum sa...

Jag ska också iväg denna helgen, och tycker att du prickat in en hel del som skulle passat även mig!
Kram Helen

Mamma C sa...

Mycket snyggt som du har på listan.
Kram Mamma C

anettan sa...

Så mycket snyggt. Kram Anette

frida sa...

Förlåt för reklam, men jag har en nystartad blogg som jag bara tänkte dela med mig lite av! Där tänker jag mest skriva om hudvård, hårvård, lite allmänna intressanta saker i mitt liv (alltså, inte vardagliga utan mer typ om jag har roligare saker att berätta), tips och trix kring livet, tankar om politik och kanske lite filosofiska saker och lite fina bilder. Så om du nu tycker detta låter intressant. kolla in vvinbladet.blogspot.se :-)

Channal sa...

Tror vi har för mycket att välja på! Du har ju massor av snyggt i din garderob.

Att drömma, önska o fantisera kostar ingenting! Men tänk när jag ska shoppa på riktigt då finns ingenting! De läderstövlarna, Cary från Vagabond har jag köpt. Superskönt o fina.

KRAM Anna

Anonym sa...

Jag har köpt till 3 par byxor nu i höst ett par Monrow till 1/3 pris , plus ett par i svarta i tunn kvalité samt ett par mys lite finare från lindex . Är super nöjd. Sen har jag massa kläder i garderoben som är aktuella och som jag kan kombinera ihop . Plus med smycken eller sjal. Jag kommer gå igen och swisha runt och vika undra sommar nu. Kassan är inte tom , utan jag känner att jag har massor av kombinationer som är snygga i garderoben . Det som i så fall jag kommer att kika på är en ny klocka och en kedja plus hållare från mi Moneda . Ha det gått på er weekend . / Eva

No34 sa...

Stort GILLA på koftan och byxorna, ja allt i och för sig. Men lite x-tra på dom!! Skulle jag kika i din garderob är jag säker på att hitta MASSOR av snygga outfits. Man blir hemmablind bara.... :)
Onsdagskram från Kate

Maria - Wikers Liv sa...

Mycket fin höstlista! Den blå blusen var nog den som gjorde mig mest nyfiken, faktiskt.
Halsbandet fattar jag verkligen inte varför prislappen är så hög? Glas och metall, liksom... ;)
Jag har en ganska välfylld garderob, men har ofta svårt att veta just vad som ska packas ned för en helg. Svårt att veta i förväg vad som kommer att användas, kan man säga. Är jag borta en hel weekend, så packar jag ofta ner något plagg/outfit för mycket. För säkerhets skull... ;) Men som sagt, dåligt med kläder kan jag nog inte påstå att jag har. Det tror jag nog egentligen inte att du har heller, så mycket fint som du ofta visar!? :) Man behöver ju inte köpa nytt bara för att man ska resa bort, tycker jag ;) :)
Hoppas du får ihop vad du behöver till din resa :)
Kram/Maria

Anonym sa...

Wow,mycket snyggt ♡ ...
Ha en underbar dag/Kram

Adela sa...

Mycket fint Helena, jag gillade fuskpälsen;)) Härligt med en tripp, är det SPA på G?=)

Kramar
Adela

Villa Carl Larsson sa...

Snyggt. Föll för bild nr 2, den snygga koftan. Den kunde gärna få postas hem till mig :)

/Josefin

Villa Frejas bokblogg sa...

Ja, fuskpälsen!
Hihi, jag har alltid dåligt med kläder tycker jag. Drömmer om en resa nu i höst/vinter, lutar åt Paris, men oj, kommer inte att ha något att packa ner känns det som. Kram.

Helenas enkla vardag sa...

Hejsan! Kul att du hittat min blogg. Jag har absolut inte råd att köpa en bråkdel av det jag visar. Därav namnet på bloggen. Jag upplevde innan jag startade min blogg att alla hade så dyra kläder jämt och tänkte att jag gillar också mode och inredning men jag får väl visa de som är i min prisklass. Ibland slinker det ju in snygga och lite dyrare saker men mer för att inspektera inte för att någon ska behöva ta lån för att köpa det. Eftersom bloggen är en luvsstilsblogg och man inte har så mycket egna kläder och inredning så blir det att man visar från webbutiker och särskilt när de har rabatter och rea, för det är enda gången jag kan handla. Jag tror bloggare bloggar just för att de gillar mode och inredning och då måste man ju leverera. Hade jag en matblogg så är det ju mat som bloggen handlar om osv. Jag kan inte ta ansvar för andra vad de tycker om vad som visas i min blogg. Jag måste visa det som ligger mig varmt om hjärtat och det betyder inte att jag måste köpa allt bara för att jag visar det. Hoppas jag förklarade för dig så du förstår. Kram Helena som också är sjuksköterska.

Anonym sa...

Man förstår ju att du jobbar för olika web shoppar , men enligt lag skall inlägget fram gå att så är fallet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...