måndag 2 januari 2012

Svåra val!

Hallå!
Sa förut att vi ev ska byta soffa! Vi har jättegamla röda Ikeasoffor i källaren som ska ut och då tänkte jag att vi skulle flytta ner vår divansoffa som vi har här uppe i vardagsrummet.

För jag är så sugen på två ljusa soffor, antingen vita eller lite svagt beiga. (jag vet att en del tycker att man inte kan ha vita soffor om man har barn)

Vi har vita väggar och vanlig ek parkett, matsalsbordet är mörkt brunt och stolar som är brunsvarta från Bo Concept, sedan står en mörbrun skänk från Ikea. Nu är den svåra frågan, vit eller beige färg och ska utförandet vara mjukt eller kantigt? Svåra beslut!

Vit/kantig Ikea soffa


Beige/mjuk soffa från Mio.


Har man vita soffor är det en nödvändighet att de går och tvätta, rummet kommer då gå åt det kalla hållet. Om vi väljer de beiga sofforna så blir hela rummet åt det varma hållet och linjerna blir lite mjukare, inte så stelt.

Jaa, jag tar tacksamt emot förslag, kommer ändå gå och fundera några månader innan jag har bestämt mig!

Nu blir det nattjobb på intensiven.
Helena

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Helena!
Vi har en beige Fogiasoffa som är väldigt lik den som du visar från Mio och vi är supernöjda. Jag peronligen tycker att det känns lite mer ombonat och varmt med den beiga. Vi har också vita väggar och jag blandar upp med svart och vitt.
Kram Caritha

Anonym sa...

Jag tycker att ni tar den från Mio!

Helenas enkla vardag sa...

Jag är nog mest sugen på soffan från Mio, blev bara lite tveksam hur beige står sig mot vit vägg, men det är nog så att det blir mjukare och mer ombonat. Var är din soffa köpt Carita?

Anonym sa...

Hej Helena! Vi köpte vår soffa på Jakobssons Möbler i Odensbacken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...