Vill dela med mig av den goda tonfiskröran som vi brukar ha på rostat bröd. Såå gott!! Har fått det av en vännina för många år sedan och jag kör det fortfarande på söndagkvällar. Det här receptet kan man med fördel ha som mellanlager till smörgåstårtor, blir också väldigt matigt och inte så sliskit, som jag tycker smörgåstårtor gärna blir.
Enkelt, lätt och väldigt gott!
Tycker inte om att krångla till saker!
Recept
1 burk tonfisk i vatten (häll av vattnet)
3 kokta och hackade ägg
1 lök som små hackas
3 msk tomatpure
3 msk majonäs
salt & peppar
dill
Klart!
Rostat bröd till förstås.
Prova Kusmi Tea till:
Trevlig kväll
Helena
1 kommentar:
Har fått recept av dej och det är verkligen gott på rostat bröd! En gång bjöd vi gäster och glömde ha i tonfisken, det var gott ändå!
Skicka en kommentar