torsdag 26 september 2013

Lyx eller budget på höstens jacka?

Ja som ni ser så 
tycker jag det är lite kul att jämföra
dyrt och billigt.

Jag har hittat en supersnygg jacka som kostar 2999 kr
lite dyr för mig,
så när jag började kolla runt
hittade jag en annan snygg för 799 kr.
Lite bättre för min plånbok
och rätt snarlika.Ni ser väl direkt vilken som är den dyra av jackorna?!
Den översta hittar du här

 


Men det jag gillar bäst är faktiskt modellen och inte märket.
Sedan är det ju självklart att prislappen är avgörande för mig.

Denna jacka hittar du här


Hur tänker ni?
Märket, priset, modellen?

Hoppas ni har det bra?!
Här målades golvet en fjärde gång idag,
så nu hoppas vi det räcker med det.
 
Kram Helena


25 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har den dyrare modellen och jag tycker definitivt den är värd pengarna. En klassisk jacka som man kan ha länge!
Kram
Rebecca
http://pilotfrun.se

Mirre Syr sa...

Har köpt den dyrare mycket billigare i London, så Barbour är ett shoppingtips!

House and Garden by Bia sa...

Om jag bara tittar på modellen på jackorna så gillar jag den första bäst;))....jag köper aldrig dyra kläder....eftersom jag tröttnar så fort på mina...vill alltid ha nytt;)...det skulle aldrig gå annars...och jag gör alltid fynd, hihi...hoppas du har det bra, och stressa inte för mycket....just nu håller vi på att göra om ett rum som ska bli mitt nya "bloggrum" så vi har också fullt upp....men jag försöker att inte stressa;))....
Kram bia

Livskraft sa...

Jag är helt hopplös men kan med hjälp av bilderna inte avgöra vilken som är dyrast/billigast.
Annars är både modell och pris viktigt för mig när det gäller jackor.
Kram

Villa Ryttarängen sa...

Jag anade att den sista var dyrast med tanke på detaljerna, men för mig så spelar det ingen roll, jag hade valt den billiga för att det passar min plånbok. Modet är ju ganska så föränderligt så nästa år ska man ha något annat. Kraaam Pia

Lisa sa...

Jag har en barbour men inte den här style. Internet shopping är fantastik och du kunde spara mycket pengar om du beställa jackan från England. Jag köpt min på http://www.countryhouseoutdoor.co.uk.
Jag har haft min barbour i några år och ta på den varje vinter:-)

kavallinskan sa...

Den sista är nog dyrast om man tittar på märket, om jag skulle välja skulle det bli den översta för den är lika snygg och billigare!
Kram viktoria

Linda sa...

Jag har ingen uppfödning idag men har registrerad kennel i SKK, eller den är väl vilande nu. Vet inte riktigt hur det fungerar nu när jag inte har haft någon kull på flera år.

Jag födde upp Japansk spets och fick två kullar på vår Titti där vi behöll en tik, Busan, från första kullen. Busan fick sedan en kull innan vi var tvungna att operera henne pga livmoderinflammation.

Jag åkte runt väldigt mycket på utställningar när Elliot var född men Nellie ännu inte hade kommit. Busan blev Svensk Uställningschampion och blev också Bäst i rasen vid några tillfällen. Ett tag satt jag också som suppleant i Japansk spetsklubb och var med och tog fram raskompendiet till Domarkonferensen.

Sen kom Nellie och det blev för mycket med allt och tiden räckte inte riktigt till. Nellie blev för på på hundarna hela tiden och till slut drog de sig undan när vi kom hem och då tyckte inte jag att det var ok längre. Vi hade turen att Jockes föräldrar ville ta dom och det sa vi ju inte nej till :)Och dom har haft hundarna i flera år nu.
Titti fick somna in i april i år, 14 år gammal blev hon. Vår fina lilla tjej. Saknar henne fortfarande. Busan är 10 år och frisk som en nötkärna.

Kram Linda

Liw / Fina lyan sa...

åh älskar såna här tips! Som du vet :) väljer lätt budget!! :)

kram

Maria - Wikers Liv sa...

Anade att undre var den dyrare med tanke på märket.
Den övre skulle helt klart passa min plånbok bättre också! Den undre ÄR verkligen snygg, men det är den övre också! Och jag tror inte att jag skulle vara nöjd med den undre tre ggr så lång tid med tanke på att priset är tre ggr större ;) Jag är inte så bunden till att köpa märkeskläder, det är inte så viktigt för mig.
Kram /Maria

eastcoastmom sa...

Här i Madrid är Barbour otroligt populärt, och dyrt. Jag köper sällan dyra plagg, kanske för att jag är smålänning?!! Har du kollat Zara? Just en sån jacka de kan få in en variant av...

Unknown sa...

Personligen tycker jag den översta är snyggare. Gillar inte alla dessa fickor på den dyra.Har förstått att detta är ett märke som många köper på sista tiden, skall man ha den i många år kanske det är värt det.
vilken det än blir kommer du se snygg ut i den det är jag säker på.
Ha en fin kväll/
Berit

Sofi sa...

Hej!

Snygga jackor båda två!
Jag hade valt den översta, både pga av priset och utseendet:)
När jag väljer kläder så går jag efter olika saker men framförallt hur den ser ut! En jacka kan jag tänka mig att lägga lite mer pengar på om det är ett planerat köp:) Ibland går jag efter märken om jag vet att det är ett märke med bra kvalité, men som sagt det är lite olika saker som spelar in;)

Hoppas att du har en mysig kväll!

Kram på dig

Sabelhagens Olivlund sa...

Båda jackorna är snygga var och en på sitt sätt. Jag tror jag hade valt Barbourjackan, har gärna velar ha en sådan en längre tid:)
Lycka till i valet.
Kram Maria

Fru Martinsson sa...

Jag går helt klart efter modell fast det betyder å andra sidan inte att jag skulle köpa den dyraste.... För dyr då hade jag nog fått leta efter en annan modell som jag gillar lika mycket fast det kan ju vara oerhört svårt!
Ska jag lägga mycket pengar får det vara något som jag vet jag kommer använda mer än en säsong.

anettan sa...

Ja en barbour jacka är ju en dröm. Lite dyr för mig men absolut hur snygg som helst. Kram Anette

Titta in hos Thess sa...

Märket helt oviktigt för mig.
Finns det dessutom en annan som ser nästan likadan ut ( idet här fallet snyggare om du frågar mig) så är det ju bara toppen :))))

Kram Thess

Channal sa...

Är nog lite av en märkesnörd! Men kvalitén är viktigast.

Min dröm är en Alexa, men 14.000:- är mkt pengar! Där är jag hellre utan än att köpa en billig kopia.

Jag sparar för att slösa!! Slösar gärna på skor, kläder, krämer och resor.

Jättesnygg jacka! KRAM!! Anna

Bodil sa...

Jag bryr mig nog inte om märket så mycket.
Kostnaden och modellen är nog viktigare då.
Fast om man köper en klassisk modell som man kan använda flera år i rad så vill man ju nog ha bättre kvalite.
Fina jackor båda två.
Ha en fin fredag.
Kram Bodil.

Lena - gott för själen sa...

Har gillat Babour ett längre tag. Känns klassisk i stilen. Den översta gillar jag också. Ser välsydd ut även den och snygg snitt. Gillar skärningen över axlarna.

Ha en fin fredag.

Kram Lena

No34 sa...

Nix, inte bunden till märkeskläder. meeen, när det gäller ytterkläder är jag mer noggrann. det måste vara av bra kvalité eftersom jag är så beroende av att kläderna är varma och vattentäta i mitt jobb. Men är det "bara" snyggkläder spelar det ingen roll...
Åh, vad roligt med hund!! Här har vi ju både stor och liten... Bästa med lilla Larsson är att han inte fäller ett enda hårstrå, trots sin lurviga päls!! Så håravfallet står stora Sixten jr för istället..... desto mer!!!
Önskar Dig en underbar fredag, kram Kate

Browneyedgirl sa...

Då jag måste tänka lite budget är det i första hand vad jag går på =) Och om det verkar vara bra kvalite. Är den billigare dålig kvalite och den dyrare väldigt bra så tar jag det dyra. Tycker dessa var jättelika. Gillar sådana tips <3 Kramen

Carina sa...

Jag köpte en liknande på Dea Axelson jättefin

åse sa...

Båda är snygga, viktigast för mig är att de är en jacka som fungerar till de jag ska använda den och att den håller sig snygg och att jag trivs i den. Jag köpte en Barbour igår, dels för att den var snygg men oxå för att den är tålig och för en liten peng kan jag lämna in den och få den om vaxad eller dyl när det behövs.

Ha en fin fredag. Kram

Frederica sa...

Har inte kikat in och kollar priserna,så kommer med ett helt ärligt svar - den första tycker jag är finast! Mer stilren ;)

Ha en fin fredagskväll!
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...