söndag 12 februari 2012

Härliga Adiron duck stolar

Hej svejs!
Nu har jag jobbat klart för den här helgen! Det gick både bra och fort!
Nu är jag ledig två dagar, så nu ska jag börja fundera på vilka sommarkläder som ska fram till den snart stundande härliga semestern!

Hittade en massa bilder på Adiron duck stolar som jag tyckt varit så fina i så många år! Min händige J snickrade ihop fyra stolar till oss för snart tio år sedan och jag tröttnar aldrig på dom!
Jag älskar dom och de är så himla sköna och sitta i. Däremot är det dags för nya kuddar, de jag har är lite rosa röd vit randiga, men är numera alldeles solkiga.

Kanske ett par Lexington eller Tine K kuddar.J´s stolar och bord


Kuddar från Lexigton

Bild från nätet

Ernst kollektion!

Tycker fakiskt att J´s stolar är väldigt fina!

Ha en bra kväll!
Kram Helena

8 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Gud vilka härliga bilder, längtar till sommaren! Vart skall niåka? Kram

H`s enkla vardag sa...

Vi ska till Dubai i Förenade Arab emiraten! J har varit där, han har en kompis som bor där. Nu ska vi åka dit hela familjen och kolla in allt världens störts, världens längsta osv...
Ska bli skönt att komma till värme och sol!
Kram Helena

Lovely Things! sa...

Jisses vilken händig karl du har! Skitsnygga möbler....Härligt att ha en resa att se fram emot, själva åker vi till florida i Påsk!
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hej snygging:) Dubai är fantastiskt:))Vi valde mellan det och Florida, men föll på Florida denna gång. Just dance 3 ja, ja där går man på pumpen så att det bara smäller om det hihi. Gud så skönt att åka nu...Vi åker i juni och får nöja mig med Sälen i mars...Krammmm Anne

PERNILLA sa...

Så härligt att åka iväg till värmen .....och vilken fantastisk man du har ....stolarna är ju jättefina ...alla borde ha en egen J....*skrattar.

Limestone by the Sea... sa...

Snygga stolar, kul att ha egentillverkade. Kram

HOUSE of ADELA sa...

Ååå Dubai, vilket drömställe! Fantastiska bilder du visar i dag, man lääääängtar till sommaren!;) Tusen tack för dina vänliga ord inne hos mig!

Kram
Adela

H`s enkla vardag sa...

Tack för alla fina ord. J är riktigt bra att ha, duktig på allt han företar sig med! Jag vet många som väljer mellan Dubai och Florida o som precis som ni väljer Florida och det kanske jag gjort med om det stått mellan dessa två! Ni kommer få det underbart i Florida precis som jag tror det kommer bli en annorlunda upplevelse med Dubai!
Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...