tisdag 6 mars 2012

Sunglasses 2012

Halloj!!

Lediga dagen gick otroligt fort, men jag hann ändå med en del! Nu väntar kvällsjobb på sjukhuset!

Ser idag att jag har haft över 10 tusen läsare, sedan jag började blogga för drygt fyra månader sedan! Känns stort. Jag vet vilka en del är, men förstår att det ändå är många jag inte har en aning om vilka dom är! Skulle vara roligt om fler gav sig till känna och gav en liten kommentar då och då!

Igår visade jag lite Odd Molly och bl.a. deras solglasögon och idag har jag kollat runt lite och det finns en uppsjö med solglasögon! Jag brukar köpa några billiga varje år som jag byter till nästa, men jag har funderat  då och då på att ha styrka i solglasögonen och blev påmind igår när Anne hos Stjärnor & Champagne nu slagit till på ett par med styrka! Det jag känner då är att jag måste ha ett par som håller i flera år. Då kan man ju inte hålla på och byta som jag gör, skulle bli alldeles för dyrt! Sedan har jag så himla svårt med glasögon eftersom jag har så litet ansikte, så ofta blir det barnglasögon för mig!

Förstår att det blir dyrt om man ska ha med styrka!
Någon som vet?

Kram Helena

4 kommentarer:

Fiona sa...

Hej!
Detta är första gången som jag kikar in hos dig via Life`s Silverlining. Jättefin blogg! Och visst är det kul med solglasögon! Jag och mina döttrar har "pippi" på sådana, vågar knappt räkna dom...

Kram

Lovely Things! sa...

Ja det finns en hav av urläckra solglasögon. Jag har haft RB ett bra tag nu och tror allt det får bli Marc Jacobs iår!
Lycka till med valet!!
Kram

Anonym sa...

Hoppas jobbet gick bra på sjukhuset. Snygga brillor! Vill ha flera stycken

Anonym sa...

Hej!
Maria ifrån småland 40+ gift fyrbarnsmamma,tittar in till dig titt som tätt!! Tack för en inspirerande o härlig blogg !
Mvh.Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...