lördag 25 januari 2014

Riktigt sköna..

Hejsan på er!

Magen är på bättringsvägen
så även huvudvärken,
vet inte vad det var jag 
råkade ut för.

Idag har vi städat här hemma,
som jag tänkt hela veckan,
men som inte blivit av,
men nu känns det rent och snyggt ett tag.

Kom på att jag inte visat er ett av mina rea fynd
från
Ett par festskor från

Riktigt sköna om jag får säga det.
Tror inte jag kommer få skavsår eller snubbla
av dessa.
Billiga och inte av äkta skinn, men sköna ändå.
199 kr på rea.


 Jag klarar inte att gå i höga klackar längre, tyvärr, för jag
tycker att man får snyggare hållning när man har klack på sig.
Särskilt jag som har både dubbelhaka och lite mage.



Men nu ska jag hoppa ur skorna och
ta på mig stövlar och bege mig
till mataffären.

Tycker ni att ni får snyggare hållning av klackar?

Önskar er en trevlig Lördag.

Kram Helena

23 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt att du mår bättre!

Ursnygga skor, och vilket fynd!
Jag tycker oxå det är är fint med klack, men J tycker inte det är något vidare, kanske för att han inte är så lång i rocken haha ;)

Det hade varit så fantastiskt roligt att komma på eventet och träffa alla dessa fantastiska kvinnor som jag ännu inte träffat irl men ändå tycker mig känna så väl. Hoppas hoppas jag kan få till det!

Kram på dig goa du och tack för dina alltid så smickrande kommentarer :)
Catta

Villa Ryttarängen sa...

Jättesnygga skor! Jag har sällan klack men visst får man en snygg hållning. Undrade just idag vad man ska ha för skor på bloggeventet. Fniss! Kraaam Pia

Home2tiny sa...

Vilket fynd, skorna är superfina. Jag älskar att gå i högklackat, men tyvärr säger både ben o fötter ifrån så oftast blir det bara till fest de skorna åker på. Skönt att du känner dig bättre, själv känns det som jag blivit överkörd av en ångvält, är inte gjord för två dagar i Ullared. Ha en mysig kväll. Kramisar Tina

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Jättesnygga skor och verkligen ett fynd. Själv går jag gärna med lite klack, på fest och även på jobbet sommarhalvåret. Skönt att du mår bättre. Kramizz Laila

Milla sa...

Alltså, jag håller med. Men med lagom höga klackar, man får dåndimpen när man ser en del traska runt i helt osannolika klackar! Du och jag är ju 60-talister, vet inte om du var en pumpstjej på 80-talet men jag hade massa pumps med klackar och sen tog det typ 25 år innan det kom tillbaka, men jag hanterar inte dessa alls längre.... Jag köpte ju ett par platå men rejäl klack till nyår, får se om det blir de på bloggeventet kanske!! 3 veckor kvar! kram Milla

House and Garden by Bia sa...

Fina skor...och om du inte kan gå i höga klackar var det där ett bra alternativ...lite lägre ;)...,själv vill jag gärna ha lite högre klackar...är ju ganska kort..och jag har alltid gått i höga klackar...tycker det är snyggt också förstås !!!!...men när man var yngre gick man bättre i höga klackar...sånt är livet ;)))
Kram bia

Lena - gott för själen sa...

Snygga skor du fyndet!

Kram Lena

piccole cose sa...

Jag är inte heller något vidare på att gå i skor med klack, men jag övar mig:) Tycker precis som du att man får fin hållning. Jättefina skor, förstår att du är nöjd med ditt fynd.
Kram
Rebecca

Fröken i Söder sa...

Jag kan tipsa om Clarks Bombay lights! De kan man partaja med en hel kväll även om man inte brukar ha högklackat. Dina skor var jättefina! Kul med fynd som är snygga och användbara. Kram Stina

evalevabo sa...

Super snygg klänning. Gillar. Passar dug perfekt.
Snyggt

Bara Sara sa...

Har också några grejer från Anna Field och gillar skorna men tycker att de klänningar jag köpt varit sådär.. Visst är det snyggt med klackar - behöver ju inte vara så höga för att man ändå ska få en annan hållning! Kram Sara

Fiona sa...

Så snygg du är i den outfiten! Och skorna är jätteläckra. Klacken ska vara så där lagom hög för att man ska ha bra hållning. För höga och man börjar "knäa"=inte snyggt.
Ett bra tips om man får ont i fötterna av "klackaskor" (förmodligen för att man svullnar om fötterna, är supportstrumpor/strumpbyxor från Lindex som finns i 60 DEN.
Kramar

Prinsessorna på Bellevue sa...

Superfina skor och jag är väl inte världens bästa att gå i högklackat, även om det finns en del i garderoben… Spännande att snart bli mormor!!!

Kram kram
Petronella

Liw /finalyan sa...

JAg tycker att du är riktigt snygg :) Har beställt spegeln jag med nu...:)

skönt att du mår bättre, krama!

mammaxtre sa...

Roligt med fina till ett bra pris! Klackar är ett minne blott för min del, tyvärr. Ger bra hållning och är kvinnligt. Ha en fin söndag.

No34 sa...

Det är ju så snyggt med högklackat, även till jeans. Gör hela outfiten tycker jag, men kan vara jobbigt att gå i allt för höga. Dina nya fina har lite lagom hög klack.
Kramis Kate
PS. Sen jag började med receptfritt ren B12 från apoteket har min migrän "nästan" försvunnit. Har det ytterst sällan numer...

Mittgodastefinaste sa...

Jag älskar högklackat! När jag var yngre så hade jag alltid platta skor men nu har jag gärna riktigt höga! Jag tycker att man får snyggare hållning.

Jättesnygg är du i den outfiten, gillar skärningen på klänningen!

Kram Jenny

Ninelin sa...

Härligt att du känner dig bättre :-)

Hade high heels i går ;-) och idag med!
Annars brukar jag sällan ha det.

Va snäll mot dig själv!

Kram N

Hemma på Sjuan sa...

Håller med dig! Snyggare med höga klackar! Jag har max 7 cm och det är för att jag inte klarar av att gå i högre ;)
Fina bilder på dig o snygga skor, kram Suss

Vitae stilo sa...

Gokväll snygging!

Riktigt fin var du på bilden, och skorna var toppen.
Och jag tycker absolut att man får bättre hållning med klackar, kan tyvärr inte bära höga klackar själv efter en olycka för några år sedan... men absolut snyggt!

Kram
Helen
www.vitaestilo.se

Channal sa...

Älskar REA! Du är proffs på att hitta fynd och Du är ALLTID så supersnygg! Och vem har inte mage och dubbelhaka :-) Det är de första ställena som det sätter sig på, på mig! Det är bara att gilla läget!

KRAM Anna

Dagar av lycka sa...

Härligt att du mår bättre. Fy bövelen för sjuka!

Supersnygga skor! Tycker också att det är jättefint med klackar och har väl egentligen inga bekymmer att gå i dem, men inomhus är det ju helt hopplöst om man inte vill trampa sönder folks golv. Mycket bättre med platta skor då ;)

Kram Anna

anettan sa...

Så fina....jag önskar att jag kunnat gå i högre klack för det är så snyggt. Men min kropp eller mina fötter kanske är inte gjorda för det. Kram Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...